Matematika çdo ditë me ty : vetëm problema. Pj.2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika çdo ditë me ty : vetëm problema. Pj.2 libër me autor Qako Naqellari dhe redaktore Afërdita Avdiko (Dervishi). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2008. Faqet e librit 114.