Matteo Mandalà

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Matteo Mandalà.jpg

Matteo Mandalà është profesor i letërsisë shqipe dhe drejtues i njësisë shkencore të albanologjisë në universitetin e Palermos, Itali.[1] Ai është albanolog i mirënjohur, autor i disa librave dhe studimeve themelore për historinë, kulturën dhe letërsinë arbëreshe në veçanti dhe atë shqiptare në përgjithësi.

  1. ^ https://www.unipa.it/persone/docenti/m/matteo.mandala