Mazrekaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

ne prejlep mbiemrat me te njohur jan lokaj dhe mazrekaj


mazrekajt jane me prejardhje nga familja e skenderbeut qe ishte i njohur ane e mbane shqiptareve.

kurse lokajt e kane prejardhjen nga sylejman vokshi ishte nje personalitet i shquar ne te gjith librat madje edhe ne lidhjen e PRIZERENIT , te gjith vendasit e prejlepit e dine se emrin e tij e ka edhe shoklla fillore e fshatit.