Mbi detyrat e BRPSH-së për edukimin fizik dhe ushtarak të rinisë : orientime të Byrosë së K.Q. dhe materiale të Pleniumit të 5-të të K.Q. të BRPSH-së, mbajtur më 23-24 qershor Korçë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mbi detyrat e BRPSH-së për edukimin fizik dhe ushtarak të rinisë : orientime të Byrosë së K.Q. dhe materiale të Pleniumit të 5-të të K.Q. të BRPSH-së, mbajtur më 23-24 qershor Korçë libër i botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1969. Faqe 122.