Mendimi shqiptar dhe shkolla shqipe : aktet e konferencës shkencore mbarëkombëtare mbajtur në Tiranë, më 29 maj 2009

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mendimi shqiptar dhe shkolla shqipe : aktet e konferencës shkencore mbarëkombëtare mbajtur në Tiranë, më 29 maj 2009 libër nga Ardian Marashi (përg.), Ndriçim Kulla (përg.). Botuar në Tiranë nga Botimet Albanologjike; "Plejad", në vitin 2009. Faqet e librit 317.