Jump to content

Mesfushor Sulmues

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Two possible positions for an attacking midfielder are indicated in the blue oval.

Mesfushori sulmues është ai tip i futbollistit i cili luan përpara mesfushës duke mbështetur sulmin. Është një tip mesfushori i avancuar me tipare sulmuese. Shpesh here ky lloj mesfushori njihet dhe me emrin "Trekuartist".