Mikpritja Shqiptare, mrekulloi George W. Bush

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Mikpritja Shqiptare, mrekulloi George W. Bush" libër me autor Faik Xhani. Redaktuar e përgatitur për botim nga Dr. Zihni Haskaj - historian dhe Bektash Zite - publicist. Konsulent Dr. Enver Qoku dhe Ahmet Keça - studjues. Korrektor letrar Ramazan Ilnica. Përkthyese Luiza Dasho. Fotografitë riprodhuar nga Studio "Mondo" Tiranë dhe "Pëllumbi", Fushëkrujë. Art & Design Persiana Treni. Botim i Shoqatës Atdhetare - Kulturore - Shkencore Mbarëkombëtare "Ali Pashë Tepelena", Tiranë 2009. Faqet e librit 374.

Vizita e George W. Bush më 10 qershor 2007 në Shqipëri është një eveniment i rëndësishëm për vendin e popullin tonë, pritjes së ngrohtë që i bënë të zotët e shtëpisë, qytetarët shqiptarë dhe veçanërisht, komuniteti fushkrujas i kushtohet libri i intelektualit Faik Xhani.