Milorad Stanulov

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Milorad Stanulov (Serbisht: Милорад Станулов; lindi më 20 shkurt 1953) është lundrues serb që përfaqësoi Jugosllavinë. Ai dhe Zoran Pançiç janë të vetmit serb që fituan medalje olimpik në kanotazh.