Ministria e Drejtësisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Ministria e Drejtësisë është sektor i qeverisë.

Ministria e drejtësisë është pjesë e një qeverie dhe detyrat e saj ajo i kryen brenda qeverisë së shtetit përkatës.

Ministri i Drejtësisë së Shqipërisë është Bujar Nishani; i Kosovës është Haki Demolli