Jump to content

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Kosovës
ShkurtesaMKRS
Llojiministri qeveritare
Rajoni i shërbimit
Republika e Kosovës
Gjuha zyrtare
shqip, serbisht, anglisht
Ministër
Kujtim Gashi
Organizata amë
Qeveria e Kosovës
Faqja në internetwww.mkrs-ks.org

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://www.mkrs-ks.org/