Moduli:Citation/CS1/Whitelist/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to searchKjo faqe përmban një listë të të gjithë parametrave të konsideruara nga Moduli:Citation/CS1, megjithëse jo të gjithë parametrat do të përdoren për të gjitha citimet.

Gjendjet e mundshme për parametrat janë: aktiv (true), i vjetëruar (false) dhe joekzistent (nil).


Këto faqe përmbajnë mbështetjen e modulit për stampat e citimit CS1|2:

Modulet CS1 | CS2
Versionet aktuale Livadhet përkatëse Përshkrimet
Gold padlock Moduli:Citation/CS1 Moduli:Citation/CS1/Livadhi [redakto] Funksionet e mbështetjes dhe shfaqjes
Moduli:Citation/CS1/Configuration Moduli:Citation/CS1/Configuration/Livadhi [redakto] Tabelat e përkthimit; mbajtësit e gabimeve dhe identifikuesve
Moduli:Citation/CS1/Whitelist Moduli:Citation/CS1/Whitelist/Livadhi [redakto] Lista e parametrave aktivë dhe të vjetëruar të CS1|2
Moduli:Citation/CS1/Date validation Moduli:Citation/CS1/Date validation/Livadhi [redakto] Funksionet e vlerësimit të formatit të datës
Moduli:Citation/CS1/Identifiers Moduli:Citation/CS1/Identifiers/Livadhi [redakto] Funksionet që mbështesin identifikuesit e emëruar (ISBN, DOI, PMID, etj.)
Moduli:Citation/CS1/Utilities Moduli:Citation/CS1/Utilities/Livadhi [redakto] Funksionet dhe tabelat e zakonshme
Moduli:Citation/CS1/COinS Moduli:Citation/CS1/COinS/Livadhi [redakto] Funksionet që japin metadatat e një stampe CS1|2
Moduli:Citation/CS1/Suggestions Moduli:Citation/CS1/Suggestions/Livadhi [redakto] Lista që lidh emrat e zakonshëm të gabuar të parametrave me emrat përkatës të saktë
Moduli:Citation/CS1/styles.css Moduli:Citation/CS1/Livadhi/styles.css [redakto] Stilizime CSS të aplikuara te stampat CS1|2