Në skenën korçare : 1887-1987 : vështrim historik : (kujtime dhe studime)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në skenën korçare : 1887-1987 : vështrim historik : (kujtime dhe studime) libër me autor Koço Qendro dhe redaktor Spartak Koroveshi. Botuar në Pogradec nga "DIJA Poradeci", në vitin 2010. Faqet e librit 272.