Ndihmë:Përmbajtja/Komunikimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Mënyra komunikimi

Pyetjet

Kërkimi është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të gjetur përgjigjje në pyetje.
Reference desk, kërkoni (dëshironi) një artikull ose informacion që nuk mund ta gjeni. Shih gjithashtu Artikuj të dëshiruar
Help desk për përdoruesë me pyetje rreth Wikipedias ose redaktimit.
Ndihmë për përdoruesit e rinj, për përdoruesë të rinj që nuk dinë çka të bëjnë apo si ta bëjnë.
Secili artikull ka një faqe për diskutim — klikoni në tabin diskutimet — për t'i lexuar ose për t'iu bashkangjitur diskutimeve rreth artikullit.
Kuvendi, për diskutime rreth çështjeve teknike, politikave, dhe organizimit të Wikipedias.
Kërkoni vërejtjen e administruesve, për t'u ndihmuar nga një administrues
Departamenti i kërkesave, për të gjitha kërkesat e tjera

Kontaktimi

Na kontaktoni
Faqet diskutuese
Faqet e përdoruesve
Babel – Wikipedianët multi-lingualë
Wikipedia mailing lists
"Chat" me përdoruesë tjerë në IRC
Kuvendi
Raportoni një bug ose kërkoni (dëshironi) opsione
Wikipedianët
Falënderimet
Sondazhet
Meta: faqja ku organizohen të gjitha projektet Wikimedia
Takimet

Informohu: Lajmet

Portali i Komunitetit – Bulletin board, bashkëpunimet, dhe rifreskimet – qendra e aktivitetit të Wikipedias
Lajme rreth Wikipedias
Wikipedia në media
Lajmërimet
Paraqitjet për shtyp
Statistikat
Milestones