Neandertalët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Njeriu i neandertatit jetoj ne epoken e Akullnajave . Njeriu i neandertatit :

  1. jetonte ne grupe
  2. perdorte lekuren e kafsheve per veshje
  3. perdorte mishin dhe zjarrin
  4. merrej me gjueti
  5. mendonte per te ardhmen e tij .