Nestlé Bear Brand

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bear Brand është një markë qumësht pluhur dhe qumësht sterilizuar që zotërohet nga Nestlé, ata janë të shitur në mënyrë të plotë Azia Juglindore.