Nga beteja e UÇK-së në Koshare deri në shpalljen e Republikës së Kosovës, më 17 Shkurt 2008

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Nga beteja e UÇK-së në Koshare deri në shpalljen e Republikës së Kosovës, më 17 Shkurt 2008 libër me autor Muhamet Çetta dhe Halil Buçpapaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Kristalina-KH", në vitin 2008. Pj. 4, me 283 faqe.