Njësitë administrative të Zvicrës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zvicra është ndarë në nivelin të parë në rajone të mëdha, në nivelin të dytë në kantone, në nivelin të tretë në distrikte dhe në nivelin të katërt në komuna.

Këto janë listat: