Operacionet ajrore të NATO-s në Kosovë : (vlerësime, opinione, analiza, shkrime dhe botime)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Operacionet ajrore të NATO-s në Kosovë : (vlerësime, opinione, analiza, shkrime dhe botime) nga Vait Golikja (përg. dhe mblodh.) dhe Valentina Kruja (red.). Botuar në Tiranë nga Qendra e Shtypit, Botimeve dhe Përkthimeve Ushtarake, në vitin 2009. Faqet e librit 244 .