Organizmat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Organizma ndryshe gjallesa jane ato qenia te cilat kryejne 7 proceset jetesore: 1.Levizja 2.Frymemarja 3.Ndjeshmeria 4.Rritja 5.Riprodhimi 6.jashteqitja 7.Ushqimi Dhe qe ka nje cikel jetesor.