Përdoruesi:A.jobs02

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përshëndetje! Jam e apasionuar pas informatikës dhe kohën e lirë e kaloj duke programuar dhe duke përkthyer artikuj.