Përdoruesi:Albin Boshnjaku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
             Surkish

Eshte fshat ne komunen e Podujeves ka mbi 200 banore dhe pritet te rriter NUMRI.