Përdoruesi:Ani Troka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ridrejto faqen
Jump to navigation Jump to search

Ridrejto tek:


Ani Troka

ndur me 14 mars 1996

Vendlindja ne Belsh, Elbasan,Albania

Jeton ne Tiran,Albania

Prejardhjen nga belshi

22 Vjec

Ka mbaruar 9 vjecaren ne shkollen Halit Uruci ne belsh

Shkollen profesionale 3 vjecare ne Tiran per informatik e informacionit dhe telekomunikacionit

Ka mbaruar shkollen e lart per programues software ne softonic

Facebook- https://www.facebook.com/emiliano.troka.5

Instagram- https://www.instagram.com/anii.90/