Përdoruesi:Decius

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hallo, si jeni?

Unë jam gjerman, punoj në Leipzig si historian, dhe mua më intereson shumë Shipëria dhe gjdo ka lidhur me të, më shumë pa tjetër historia e Shqipërisë. Në Wikipedia gjermanë kam shkruar artikuj Delvina dhe Liqeni e Ohër dhe poredaktoj artikuj Shqipëria Historia e Shipërisë, Durrës e të tj.

Shumë sukses për Wikipedia në gjuhen shqipë!!! --Decius 2004 Mars 5 13:05 (UTC)


Une jam shqiptare dhe nese mund te ndihmoje me dicka lajmrohu --Dan 2005 Janar 3 01:10 (UTC)