Përdoruesi:Enxhon fesko/Livadhi personal

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

KISHA UNGJILLI I KRISHTIT[1][Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • VIZIONI:Kishë që do të ndikojë vendin për shkak të jetës me Krishtin. Qender për shumëfishimin e dishepujve dhe mbjelljen e kishave të reja. E duam Zotin, i shërbejmë qytetit, ndërtojmë së bashku të ardhmen me besim, shpresë e dashuri
  • Pastor Akil Pano
  1. ^ Burim bosh (Ndihmë!)