Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Nje model i punuar me mire eshte: këtu.
Mirë se vini në Wikipedia

Shoqëria
Historia
Gjeografia

Kultura
Arti
Sporti

Biologjia
Fizika
Matematika

Teknologjia
Informatika
Komuniteti

Lajmet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Wikipedia

Wikipedia (Enciklopedia e lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithë dhe e lirë për përdorim. Uikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve.

Çdokush prej jush mund të kontribuojë vullnetarisht me dijen e tij për zgjerimin e mëtejshëm të kësaj enciklopedie të lirë. Hapat fillestare janë më se të thjeshta. Shikoni edhe këtu.
Vini Re! - Jeni të lutur të emëroni faqet që krijoni në trajtën e shquar dhe të përdorni germat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura.

Ngjarje më parë: 29 janar

Lindje

Pamja e brendshme e teatrit "Feliks" në vitin 1837.
  • 1635 - Themelohet Akademia Franceze, një nga shoqëritë letrare më të famshme në Evropë
  • 1861 - Kansas u bë shteti i 34 i ShBA-ve.
  • 1896 - Mjeku amerikan Emil Grube u bë i pari që përdori rrezatimin për kurimin e kancerit të gjirit në klinikën e tij Rose Lee të Çikagos.
  • 1911 - U botua në Sofje gazeta e përjavshme politike, shoqërore, kulturore, letrare "Liria e Shqipërisë"
  • 1996 - Teatri i Operës së Venedikut. Feliks, u shkatrrua nga zjarri për herë të dytë në historinë e tij. (figura)

Vdekje

Ngjarje

A e dini se

Amblyopsidae, një nga llojet e peshqve të verbër