Përdoruesi:Hajenso

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Unë jam një amerikan i cili jetoi për 2 vjet në Peshkopi, Dibër, Shqipëri. Aktualisht jam kthyer në Kaliforni por dua të vazhdoj ta përdor gjuhën shqipe dhe të mos e harroj.