Përdoruesi:Inadoci

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2017


NE JEMI INA DHE KLEA.JEMI NGA QYTETI I BURRELIT.JEMI KONTRIBUESE NE WIKIPEDIANGA VITI 2017.