Përdoruesi:Kafshet e rrezikuar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kafshet e rrezikuar ka si qellimte te krijoj sa me shume faqe per kafshet e sotem dhe ato prehistorike.Unë krijoj dhe redaktoj faqe që kanë lidhje me gjitarët.Plani im fillestar është të redaktoj speciet e disa rendeve të gjitarëve (mishngrënësit,njëthundrakët,dythundrakët,cetacët dhe primatët).Kur të përfundpj redaktimin e këtyre faqeve projekti im i ardhshëm personal do jetë redaktimi i gjitarëve,shpendëve,amfibëve dhe zvarranikëve që jetojnë në Shqipëri dhe Kosovë.