Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Numëruesi i redaktimeve


Përdoruesi: Ko.S.ystem.OV@ · KoBot (jo aktiv) Artikuj: Artikuj
Galeria: Galeria Diskutimi: Diskutimi · Disk:Arkiva
Në proces: Përpunim · Prova Monobook: css - js
Livadhi: Livadhi (doc · Tabela) Lista: IMDb · Artikuj (Faqe) më të shikuar
Projekte: ShBA Të tjera: Shpërblime · Tekste automatike (Tekste gati) · InterWiki
Wikipedia shqip përmban 97.862 artikuj
Arritja e tjetër madhore: 100.000 artikuj
Nevojiten edhe 2.138 artikujKo.S.ystem.OV@

Biografia
Identiteti D. B.
Interese Kompjuteri, Interneti, Filmi, Seria
Statistika
Redaktime

  • Vendi: 3
Redaktimi i 20'000: Stampa:Box office
Wikipedia shqip përmban 97.862 artikuj.
Wikimedia projekte (shqip)
WikiQuote Ko.S.ystem.OV@
Wikibooks Ko.S.ystem.OV@
Wiktionary Kosova.X
Figura e zgjedhur
The Simpsons Movie


Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 18 vite, 8 muaj dhe 26 ditë.

Informacione - Lidhje interneti

Lidhje
Internal - Brendshme External - Jashtme

Stampa

Stampa mbikqyrëse
(Stampa): Kompani Stampa infobox (Stampa): Lista e viteve sipas temës

InterWiki

InterWiki
(LKA) = Llogaria të krijuar automatikisht
Wikipedia
Mbi 500'000 artikuj EnglishDeutschFrançaisPolski日本語Italiano
Mbi 100'000 artikuj NederlandsPortuguêsSvenskaEspañolРусский
Mbi 10'000 artikuj Shqip
Wikiquote
Mbi 1'000 artikuj EnglishDeutsch
Mbi 100 artikuj Shqip
Wikimedia
metacommons
Wikibooks
DeutschShqip

Portale

Arti & Kultura: Animim · Film · Letërsi · Muzikë · Serial · Strip
Biologjia: Mjekësi
Gjeografia: Gjeografi · Kosovë · ShBA · Shqipëri · Maqedoni · Greqi
Sporti: Sport
Teknologjia: Informatikë · Elektronikë  · Teknologji
Shkenca: Fizikë, Matematikë