Përdoruesi:Lagoon

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Flamurilevizje.gif
Flamurilevizje.gif
Flamurilevizje.gif


sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
Laguna e Patos në Rio Grande, Brazil.

Kontributet[redakto | përpunoni burim]

Artikujt në një tabelë të thjeshtë

A[redakto | përpunoni burim]

B[redakto | përpunoni burim]

C[redakto | përpunoni burim]

D[redakto | përpunoni burim]

E[redakto | përpunoni burim]

F[redakto | përpunoni burim]

G[redakto | përpunoni burim]

H[redakto | përpunoni burim]

J[redakto | përpunoni burim]

K[redakto | përpunoni burim]

L[redakto | përpunoni burim]

M[redakto | përpunoni burim]

N[redakto | përpunoni burim]

O[redakto | përpunoni burim]

R[redakto | përpunoni burim]

S[redakto | përpunoni burim]

T[redakto | përpunoni burim]

U[redakto | përpunoni burim]

V[redakto | përpunoni burim]

W[redakto | përpunoni burim]

Y[redakto | përpunoni burim]

Të Tjera
Kontribute në Kategoritë:

Artikuj të Ri[redakto | përpunoni burim]


Portale[redakto | përpunoni burim]


Raffael 058.jpg
Arti & Kultura: Animim · Film · Letërsi · Muzikë · Serial · Strip
Aeskulap.png
Biologjia: Mjekësi
Globo terraqueo 3.gif
Gjeografia: Gjeografi · Kosovë · ShBA · Shqipëri · Maqedoni · Greqi
Top.gif
Sporti: Sport
Vista-system.png
Teknologjia: Informatikë · Elektronikë  · Teknologji
Logo physics.svg
Shkenca: Fizikë, Matematikë


Redaktime[redakto | përpunoni burim]

Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

21 gusht 2019

Galeri[redakto | përpunoni burim]

Shiko edhe[redakto | përpunoni burim]