Jump to content

Përdoruesi:Leeturtle

Ky përdorues është kontrollues në Wikipedia.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky përdorues është anëtar i projektit Wiki Loves Maps.Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2016Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2017Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2018Artikujt e mi janë kryesisht rreth
Ideologjisë së dijes së hapur (open knowledge)
Teknologjitë e reja
Muzikë
Monumentet e kulturës dhe trashëgiminë kulturore
Free Libre Open Source Software
Grupeve të ndryshme muzikore

Promovues i dijes së hapur dhe i teknologjive free libre open source me fokus gjuhën shqipe dhe rajonin e Ballkanit. Kontribues në projekte si Wikipedia, Wikimedia Commons, LibreOffice, Mozilla etj. Që nga 2012 anëtar aktiv i hackerspace-it të parë në Shqipëri. Bashkëorganizator i Wikipedia Weekend in Tirana, themelues dhe bashkëorganizator i Mozilla Weekend dhe i Open Source Conference Albania.

Artikuj për përmirësim ose/dhe krijim:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mapillary
https://sq.wikipedia.org/wiki/Kampi_Auschwitz-Birkenau (sto fotot nga Commons)
https://sq.wikipedia.org/wiki/Raiffeisen_Bank_Shqip%C3%ABri (nuk ka referenca)
https://sq.wikipedia.org/wiki/Veneto_Banka
https://sq.wikipedia.org/wiki/Banka_Komb%C3%ABtare_Tregtare
https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Maltin_Korkuti&action=edit&redlink=1
https://sq.wikipedia.org/wiki/Tirana_Bank
https://en.wikipedia.org/wiki/2008_Greek_riots
Banka Crédit Agricole Shqiperi (artikull i ri)
Banka e Kreditit të Shqipërisë (artikull i ri)
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ghost_in_the_Machine
https://en.wikipedia.org/wiki/Huey_Long
https://en.wikipedia.org/wiki/Sophie_Scholl
https://en.wikipedia.org/wiki/Shanzhai
https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Retaliation
https://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Lackey https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF_%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%83%CE%B9 https://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Malcolm https://en.wikipedia.org/wiki/The_Journalist_and_the_Murderer https://en.wikipedia.org/wiki/This_Heat

Për tu mbajtur mend

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

[nevojitet citimi]


LeeturtleTwitter

-> artikull që duhet të ndjekë udhëzimet e Wikipedia
Code Result
{{Check mark}} Stampa:Check mark
{{Check mark|15}} Stampa:Check mark
{{Check mark|color=Purple}} Stampa:Check mark
{{Check mark|30|color=light green}} Stampa:Check mark