Përdoruesi:Punetor i Rregullt5/babel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Gjuhët
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
grc-1 Ὅδε ὁ χρήστης δύναται συμβάλλειν ὀλίγῃ γνώσει τῆς ἀρχαίας ἑλληνικῆς.
Gr-3
Ω
Ky përdorues mund të kuptojë alfabetin grek në një nivel mesatar.
tr-2 Bu kullanıcı orta seviyede Türkçe anlıyor.
it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Gramatika & Stili
; Këtij përdoruesi i pëlqejnë pikë-presjet; ai i përdor ato shpesh.
e > ë Ky përdorues është kundër përdorimit të e-së në vend të ë-së.
person,
koleg
Ky redaktor shkruan me kujdes për të shmangur plotësisht çështjet e neutralitetit gjinor.
Tesseract.gif Këtij përdoruesi i pëlqen të mendojë në katër dimensione.
ubx-5 Ky përdorues përdor jashtëzakonisht shumë kuti përdoruesi.
WikiProjekte
Okapi2.jpg Ky përdorues është një anëtar i WikiProjektit Gjitarët.
People icon.svg Ky përdorues e konsideron veten si anëtar i të gjithë WikiProjekteve.
Rolet
Admin mop question.svg Ky përdorues nuk është një administrator në Wikipedia dhe nuk është i sigurt nëse do të bëhet një.
9000+ Ky përdorues ka bërë më shumë se 9000 redaktime në Wikipedia.