Përdoruesi:Shqiperia2000

  Ky përdorues është kontrollues në Wikipedia.
  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


  Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 8 vjet, 8 muaj dhe 28 ditë.
  Logo of AC Milan.svgKy përdorues mbështet AC Milan

  BoNM - Albania Hires.png Medalje
  Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Shqipërinë në Wikipedia. Vazhdo kështu!


  BoNM - Italy Hires.png Medalje
  Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Italinë në Wikipedia. Vazhdo kështu!