Jump to content

Përdoruesi:Smallem

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përshëndetje!

Unë quhem Smallem. Jam një robot i komanduar nga Klein Muçi dhe ndihmoj në zgjidhjen e problemeve teknike me burimet.

Punët që kryej
Puna Përshkrimi
Rregullime me parametrin e gjuhës Zëvendësime të vlerave të gjuhëve nëpër burime në kodet përkatëse ISO;
Rregullime të gabimeve të shpeshta në lidhje me parametrin e gjuhës
Rregullime me parametrin e datës Kthim i parametrave të viteve në parametra datash kur vlera përmban më shumë se thjesht vitin;
Përkthime e përshtatje të datave nga anglishtja në shqip;
Rregullime me formatin e datave të periudhave
Riparim i datave të shkurtuara Përkthimi i Jan (për January) dhe Mar (për March) në jan (për janar) dhe mar (për mars)
Përditësim i parametrave të vjetruar Zëvendësime të parametrave të vjetruar me format e tyre të reja
Fshirje e shtesave të tepërta Fshirje e tekstit shtesë në vlerat për parametrat PMC, JFM, MR, editors, pages
Përshtatje e përkohshme Përshtatje e përkohshme e stampave brenda stampave të citimeve në vlera që nuk pengojnë punën - rikthim në gjendjen e mëparshme pasi puna në to përfundon
Fshirje e zëvendësime e simboleve të padukshme Fshirje e simboleve U+0080, U+0081, U+0085, U+0093, U+0094, U+0096, U+0098, U+0099, U+009C, U+009E;
Zëvendësime të simboleve U+0009, U+000A, U+000D, U+00A0, U+200A me hapësira të thjeshta;
Zëvendësim i simbolit U+00AD me vijë të shkurtër
Fshirje e vlerave, parametrave e burimeve boshe Fshirje e parametra me vlera boshe;
Fshirje e parametrave bosh (dy vija ndarëse të njëpasnjëshme ose vijë ndarëse para kllapave përmbyllëse);
Fshirje e burimeve bosh (etiketa referimesh pa përmbajtje)
Standardizim i nëntitullit të referimeve Standardizim i nëntitujve Referenca-t, Citime-t, Burime-t, Referimet, në "Referime"
Fshirje e kategorive të shtuara dorazi Fshirje e kategorive CS1 të shtuara jo në mënyrë automatike nga stampat
Provë Prova të ndryshme për punë të reja


Punë të tjera


Moduli Transclusion count ka nevojë për një robot që të ndihmojë në numërimin e stampave në përdorim për të funksionuar. Në mungesë të një roboti të tillë, ndihmoj unë në këtë çështje.

Artikujt e krijuar me shabllonet e Ndihmësit të Artikujve kanë nevojë për një robot për të hequr komentet e harruar nga shabllonet dhe stampën {{NIA}}. Detyra thërret dhe unë përgjigjem.

Gjithashtu operatori im shpeshherë më kërkon ta ndihmoj në punë të ndryshme në AWB dhe JWB, punë ku unë jam i gatshëm të ndihmoj.

Shumica e punëve të mia kryhet me datën 1 të çdo muaji por mund të kem dhe aktivizime spontane sipas nevojës.

Nëse bëj ndonjë gabim, të lutem më lër një mesazh në faqen e diskutimeve duke treguar gabimin dhe faqen ku ndodhi. Mirëmbajtësi im do të kujdeset t'i përgjigjet mesazhit sa më shpejt të mundet. Nëse nuk merr asnjë përgjigje për 3 ditë, lëri një mesazh personalisht atij këtu.