Përdoruesi:Tiborr Bojaniq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Nuvola Albanian flag.svgAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gif Mirësevini në faqja tim e përdoruesit Animated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gifAnimated-Flag-Albania.gif
Starrçevicë, tim shlyerje

Tungjatjeta! Unë jam Tiborr Bojaniq. Unë jam nga Banja Luka. Unë jam lindur në Banja Luka, më 26 qershor 2001. Unë luaj borisë dhe bri.

Wikipedia [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1.Starrçevicë

2.Borrik


PacmanAwesome.svg • • • • • • • • • • •