Jump to content

Përdoruesi diskutim:Eternalsunshineee

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Eternalsunshineee. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

 • Përmbajuni temës!
 • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, Eternalsunshineee!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Eternalsunshineee, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.-- Komuniteti (diskutimet) 10 janar 2022 20:23 (CET)[përgjigjuni]

Ju keni përfunduar disa artikuj. Deshiron të krijoni Xhamia e Gazi Omer Beut (en:Gazi Omer Bey Mosque), Xhamia e Vjeter (Nafplio) (en:Trianon Mosque), Xhamia e Vezirit (en:Vizier Mosque), Xhamia Zinxhirli (en:Zincirli Mosque, Serres), Xhamia Veli Pasha (en:Veli Pasha Mosque (Rethymno)), Xhamia Arabe (en:Arap Mosque (Drama)), Xhamia e Gazi Hysen Pashës (en:Neradje Mosque), Xhamia e Kara Musa Pashës (en:Kara Musa Pasha Mosque), Xhamia Hamidije (en:Ierapetra Mosque), Xhamia Ibrahim Han (en:Ibrahim Han Mosque), gorançe (en:Gora dialect), torlakian (en:Torlakian dialects), Sllavishtja Jugore Lindore (en:Eastern South Slavic), gjuhët sllave të jugut (en:South Slavic languages), sllavët e jugut (en:South Slavs), Milanka Kariq (en:Milinka Karić), Milovan Krivokapiq (en:Milovan Krivokapić), Dragisha Krstoviq (en:Dragiša Krstović), Darko Laketiq (en:Darko Laketić), Llazari Serb (en:Lazar the Serb), Marko Peqki (en:Marko Pećki), Dragomir Kariq (en:Dragomir Karić) dhe Xhamia e Iskender Beut (en:Iskender Bey Mosque) nga anglishtja? 185.104.138.32 10 korrik 2023 07:35 (CEST)[përgjigjuni]

@Sk3rd11, Jo, vella?--2A02:3102:6A55:FF8D:28AC:6DAB:5AFE:B2C 13 korrik 2023 21:17 (CEST)[përgjigjuni]
Dëshironi të krijoni ata artikuj të rëndësishëm?--2A02:3102:6A55:FF7D:C8F:F283:F20B:538A 24 tetor 2023 19:08 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Ikari[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Sk3rd11!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Ikari ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 11 mars 2024 22:20 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli La noia[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Sk3rd11!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin La noia ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 12 mars 2024 23:31 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Puthja e Judës[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Sk3rd11!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Puthja e Judës ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 22 mars 2024 23:43 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Shpërthim i sëmundjes[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Sk3rd11!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Shpërthim i sëmundjes ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 26 mars 2024 18:23 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Amar (film, 2017)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Sk3rd11!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Amar (film, 2017) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 1 prill 2024 12:41 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Borëbardha (film, 2025)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Borëbardha (film, 2025) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 5 prill 2024 17:01 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Borëbardha (film, 2025)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Borëbardha (film, 2025) ka sjellë këto probleme me referimet:

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 5 prill 2024 17:02 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Kulla KXTV/KOVR[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Kulla KXTV/KOVR ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 6 prill 2024 14:18 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Të Huajt (film, 2008)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Të Huajt (film, 2008) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 4 maj 2024 17:41 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Monumenti i Wikipedia-s[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Monumenti i Wikipedia-s ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 6 maj 2024 23:35 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Të Huajt: Pre e Natës[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Të Huajt: Pre e Natës ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.
 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 19 maj 2024 17:08 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Të Huajt: Pre e Natës[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Të Huajt: Pre e Natës ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.
 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 19 maj 2024 17:09 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Dita e Çlirimit[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Dita e Çlirimit ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 22 maj 2024 22:22 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Zhdukja (film, 2023)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Zhdukja (film, 2023) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 2 qershor 2024 20:14 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Buzëqeshja (film, 2022)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Buzëqeshja (film, 2022) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.
 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 19 qershor 2024 11:40 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Buzëqeshja (film, 2022)[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Buzëqeshja (film, 2022) ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.
 • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 19 qershor 2024 11:40 (CEST)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Abby Lee Miller[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Eternalsunshineee!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Abby Lee Miller ka sjellë këto probleme me referimet:

 • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 20 qershor 2024 00:35 (CEST)[përgjigjuni]