Përdoruesja diskutim:NafiShehu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesen NafiShehu. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Njësia administrative Kastriot vs Kastrioti (Shqipëri)[Redakto nëpërmjet kodit]

Unë nuk e kuptoj se çfarë është dallimi mes këtyre dy artikujve ?

Faleminderit,

--AXRL (diskutimet) 6 korrik 2017 23:48 (CEST)

Përshëndetje AXRL Mesa kuptoj unë Kastrioti (Shqipëri) është për Kastiotin vet si fshat ndërsa Njësia administrative Kastriot ka qenë më parë besoj tani nuk është më duke qenë se tani ka ndodhur ndarja e re territoriale dhe nuk është më njësi administrative por duhet të kontrollohet.

--Nafie shehu 9 korrik 2017 23:02 (CEST)

Kontrolluese[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetjeje Nafie shehu, për aktivitetin dhe redaktimet cilësore, ju kam dhënë privilegjin Kontrolluese, që të miratoni redaktimet tuaja, dhe faqet e pakontrolluara. Punë të mbarë. Liridon (diskutimet) 9 korrik 2017 17:42 (CEST)

Përshëndetjeje Liridon

Faleminderit Nafie shehu

CEE Newsletter - November 2017[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 2, November 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
ContentsSingle page viewSubscribeMediaWiki message delivery (diskutimet) 2 dhjetor 2017 23:17 (CET)

CEE Newsletter - November 2017[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 2, November 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
Contents Single page viewSubscribe


MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 dhjetor 2017 21:13 (CET)

The CEE Newsletter, Volume 1, Issue 3, December 2017[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 3, December 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 3 • December_2017
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 janar 2018 10:17 (CET)

CEE Newsletter - January 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 1, January 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 1 • January 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 shkurt 2018 09:58 (CET)

CEE Newsletter - February 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 2, February 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 2 • February 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 mars 2018 22:52 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[Redakto nëpërmjet kodit]

WMF Surveys, 29 mars 2018 20:20 (CEST)

CEE Newsletter - March 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 3, March 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 3 • March 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 6 prill 2018 19:08 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[Redakto nëpërmjet kodit]

WMF Surveys, 13 prill 2018 03:19 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[Redakto nëpërmjet kodit]

WMF Surveys, 20 prill 2018 02:28 (CEST)

CEE Newsletter - April 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 4, April 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 4 • April 2018Delivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 maj 2018 16:19 (CEST)

CEE Newsletter - May 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 5, May 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 5 • May 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 10 qershor 2018 21:08 (CEST)

CEE Newsletter - June/July 2018[Redakto nëpërmjet kodit]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 6, June-July 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 6 • June/July 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 18 korrik 2018 23:34 (CEST)

Faqet me ndryshime në pritje[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje!

Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar i dërguar te të gjithë personat që kanë veglat e kontrolluesit (duke përjashtuar administratorët). Kontrollimi është një privilegj i cili u jepet vullnetarëve, redaktimet e të cilëve kanë qenë të sakta dhe i kanë shërbyer komunitetit. Përveç privilegjit që t'u pranohen menjëherë redaktimet që bëjnë, kushdo që ka veglat e kontrolluesit ka gjithashtu përgjegjësinë për të kontrolluar redaktimet e të tjerëve. Kjo gjë mund të realizohet lehtësisht duke parë ndryshimet më të fundit me anë të një shtypjeje te butoni majtas që lexon Ndryshimet më të fundit. Një mënyrë tjetër për ta realizuar këtë gjë, është me anë të faqes këtu e cila gjendet te Faqet speciale. Faqja e mësipërme liston të gjitha faqet me ndryshime në pritje sipas kohës që ato janë kryer. Aktualisht, Wikipedia ka 148 kontrollues e megjithatë së shpejti do të kapim numrin e 500 faqeve me ndryshime në pritje nëse nuk fillohet kontrollimi masiv i tyre. Faqet me më shumë kohë në pritje kanë rreth 1 muaj aty. Nëse për 1 muaj bëhen rreth 500 faqe me ndryshime në pritje atëherë kuptohet që procesi i mirëmbajtes është një proces i cili duhet të jetë i vazhdueshëm pasi mund të dalë jashtë kontrollit me shpejtësi.


Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës {{Kontrollues topicon}} në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - Berishasinan (diskutimet) 24 maj 2019 16:42 (CEST)