Përgatitja e nxënësve për provimin e lirimit në mbarim të shkollës 9-vjeçare : ushtrime, problema, teste

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përgatitja e nxënësve për provimin e lirimit në mbarim të shkollës 9-vjeçare : ushtrime, problema, teste libër me autorë Qako Naqellari, Çajup Hysenllari dhe Mirela Ndrita (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2008. Faqet e librit 203.