Përmbledhja e akteve mbi themelimin dhe konstituimin e shoqatës për ruajtjen e trashëgimisë kulturore-historike gjithëshqiptarer, selia në Prizren

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmbledhja e akteve mbi themelimin dhe konstituimin e shoqatës për ruajtjen e trashëgimisë kulturore-historike gjithëshqiptarer, selia në Prizren broshurë e botuar në Prizren, në vitin 1991. Faqe 40.