Përmbledhje e jurisprudencës së Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme të Kosovës për çështjet në lidhje me Agjencinë Kosovare të Privatizimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmbledhje e jurisprudencës së Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme të Kosovës për çështjet në lidhje me Agjencinë Kosovare të Privatizimit libër nga Ondrej Pridal (k/red.), Agnesa Vezgishi (red. në shqip) dhe autorët kolektivë nga Republika e Kosovës. Gjykata e Apelit. Botuar në Prishtinë, në vitin 2016. V.1, me 168 faqe.