Përpunimi elektronik i të dhënave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përpunimi elektronik i të dhënave është koncepti përmbledhës për krijimin dhe përpunimin e të dhënave me anë të aparaturave elektronike.

Wikibooks:Category
Wikibooks:Category
Wikibooks ka më shumë informacione për ketë temë: