Përse në Vlorë? : përmbledhje ngjarje e personazhe historike nga Vlora

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përse në Vlorë? : përmbledhje ngjarje e personazhe historike nga Vlora libër me autor Ergys Alushi dhe Adriana Manaj (Gjika) (red.). Botuar në Vlorë nga "Triptik", në vitin 2016. Faqe 304.