Përveçime : (rrjedhave historike, kulturore dhe letrare në Kosovë) : studime letrare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përveçime : (rrjedhave historike, kulturore dhe letrare në Kosovë) : studime letrare libër me autor Shaban Sinani dhe Begzad Baliu (red.). Botuar në Tiranë; Prishtinë : Argeta-LMG; Focus, në vitin 2008. Faqe 382.