Parathënie e terrorit serb ndaj shqiptarëve : Shqipëria në periudhën në mes të dy luftërave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Parathënie e terrorit serb ndaj shqiptarëve : Shqipëria në periudhën në mes të dy luftërave : raport konfidencial i Shërbimit për Shqipërinë- Ballkanin pranë MPJ të Jugosllavisë libër nga Agim Popoci ([përkth. e përsht.]) dhe Çelo Hoxha (red.). Botuar në Tiranë nga ISKK, në vitin 2016. Faqe 176.