Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut)
Jump to navigation Jump to search
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
greqisht: Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Shkurtesa PBDNJ
Leader Vangjel Dule
Themeluar 1992
Selia Sarandë
Ideologjia Interesat e minoritetit Grek
Liberalizëm social
Nacionalizëm Grek
Kuvendi
0 / 140
Bashkitë
0 / 61
Prania ne rrjet
www.pbdnj.com
Shqipëria Shqipëria

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut është një parti politikeShqipëri. E themeluar në vitin 1992, ajo përfaqëson minoritetet në Shqipërisë kryesisht minoritetin Grek, dhe është vazhdimi politik i Omonoia.