Partneriteti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Një partneritet është një marrëveshje ku palët, të njohur si partnerë biznesi, bien dakord të bashkëpunojnë për të avancuar interesat e tyre të përbashkëta. Partnerët në një partneritet mund të jenë individë, biznese, organizata të bazuara në interes, shkolla, qeveri ose kombinime. Organizatat mund të bashkëpunojnë për të rritur gjasat që secila të arrijë misionin e tyre dhe për të zgjeruar shtrirjen e tyre. Një ortakëri mund të rezultojë në emetimin dhe mbajtjen e kapitalit ose mund të qeveriset vetëm nga një kontratë.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]