Pedagogjia e kohës së lirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pedagogjia e kohës së lirë është një disiplinë e pedagogjisë e cila është e fokusuar në aspektin edukativ dhe arsimor të shfrytëzimit të pavarur, kreativ dhe kuptimplotë të kohës së lirë për fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit. Pedagogjia e kohës së lirë është gjithashtu një fushë studimi në shumë vende të botës. [1] [2]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Xh. Murati:Pedagogjia e përgjithshme. Logos A, Shkup, 2004, fq. 80. ISBN 9989581088, ISBN 9789989581083
  2. ^ PRŮCHA, J. - WALTEROVÁ, E. - MAREŠ, J. : Pedagogický slovník. Praha : Portál, 2009. 395 p. ISBN 978-80-7367-647-6.