Perdoruesja:Inac123

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Unë jam Ina dhe sapo kam filluar të redaktoj në wikipedia. Më pëlqen të shkruaj artikuj të ndryshëm në fusha të ndryshme.