Jump to content

Peshorja (yjësia)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Peshorja është yjësi e horoskopit. Emri latin është Libra dhe simboli është (♎). Gjendet mes Virgjëreshës në përëndim dhe Akrepit në lindje.Yjesit ne I ndaj e ne erthaore dhe kendore. Nje fat I mire ju pret

Peshorja