Plaçkitja dhe shkatërrimi i fondit arkivor të Kosovës nga Serbia, para dhe gjatë luftës 1998-1999

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Plaçkitja dhe shkatërrimi i fondit arkivor të Kosovës nga Serbia, para dhe gjatë luftës 1998-1999 libër me autor Baki Svirca dhe Zejnullah Gruda (rec.), Ismet Salihu (rec. e red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës, në vitin 2016. Faqe 344.